Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) yönetimi, 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’nda(YAPEX) üyelerini ziyaret etti

MATSO heyeti, Antalya Expo Center’da düzenlenen YAPEX fuarında oda üyelerini ziyaret etti.

Ziyarete MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ın yanı sıra meclis üyeleri de katıldı. Heyet fuarda üyelerinin sergiledikleri ürünlerini yerinde görme imkanı buldu.

Fuar ziyareti hakkında bilgi veren MATSO Meclis Üyesi Murat Coşar, fuarların tanıtımın yanı sıra üyelerin vizyonunun gelişmesine katkı sağladığını belirtti.

Fuarda oda üyelerinin sektördeki gelişmeleri yakından takip etme imkanı bulduğunu kaydeden Coşar," Yaklaşık 200 firma, 20 belediye ve meslek örgütünün stant açtığı fuarda yer alan üyelerimize destek vermek ve onların yanında olduğumuzu göstermek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik. Fuarlara katılmak hem üyelerimizin vizyonunun gelişmesi, hem de sektörlerindeki yenilikleri ve trendleri görmeleri açısında çok önemli bir yer tutuyor. Fuarda üyelerimizin açtıkları stantları ve ürünleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Üyelerimizin ürettiği ürünlerin fuarın gözdeleri olduğunu görmek bize mutluluk verdi ” diye konuştu.