Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından taşımalı eğitim kapsamında Yeşilbağ, Çardak, Karacalar, Dolbazlar ve Belenobası mahallelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi yaklaşık bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

MATSO Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Arslan, sosyal sorumluluk gereği kurum olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmeyi her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirterek bu yılda bin öğrenciye yardımda bulunduklarını söyledi. Arslan, “Odamızın imkanları dahilinde, yasaların verdiği sınırlar içerisinde, taşımalı eğitim kapsamında ilçemizin uzak bölgelerinden Karacalar, Belenobası, Çardak, Dolbazlar, Yeşilbağ gibi merkezi okullara gelen öğrencilerimize kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduk. Önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrencimize yardımda bulunmayı hedefliyoruz" dedi. Öğrencilere yaptıkları yardımlarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği olduğunu belirten Arslan, destekleri için Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’na çok teşekkür ettiklerini kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ise yardımların eğitim camiasına olumlu katkılar sağladığını kaydederek teşekkür etti.