MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, "İlçe teşkilatlarımızla yaptığımız istişareler sonucu belirlediğimiz takvime göre, hafta sonu yapacağımız Serik ve Kemer ilçe kongreleri ile kongre sürecini başlatmış olacağız" dedi.

İlçe başkanları ile yapılan toplantıda kongre takvimi ve işleyişi değerlendirdiklerini belirten İl Başkanı Cemal Gençer, "Kongrelerimiz birlik ve beraberlik içinde, bayram havasında, demokrasi şöleni şeklinde geçecek. Kongreler sonucunda ise yenilenmiş, güçlenmiş bir teşkilat yapısı ile Haziran 2015 Genel Seçimlerin’de iktidar olma yolunda ki mücadelemiz tüm hızıyla sürecektir" dedi.

Kongrelerde kazananın sadece Milliyetçi Hareket Partisi olacağını vurgulayan Gençer, "Kongre sonuçları ne olursa olsun, kongre salonlarından kol kola çıkılacağından ve hep birlikte kazanan, kaybeden demeden partimizin başarısı için çaba harcanacağından hiçbir şüphem yoktur” diye konuştu.

Hafta sonu Serik ve Kemer ile başlatacakları ilçe kongrelerini 1 Şubat 2015 tarihinde Manavgat kongresi ile tamamlayacaklarını belirten Gençer, 22 Şubat 2015 tarihinde ise Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nda il kongresini gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.