“Biz Size Geliyoruz” sloganlı Halk Günü toplantıları yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gebizli Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Halk Günü toplantılarına Gebizli Mahallesi’nde devam eden Başkan Ümit Uysal’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Uysal, “Sizlerden aldığımız emaneti kutsal biliyoruz. İki şey yapıyoruz. Bir miktar uyuyoruz, kalanında çalışıyoruz. Ne gecemiz var. Ne gündüzümüz var. Sizlerin teşekkürünü almak bizler için çok önemli” dedi.

Spor alanlarının sayısını arttırmak istediklerini söyleyen Başkan Ümit Uysal, “Sosyal barışımız birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için spor büyük önem taşıyor. 22 bölgede sabah sporu yaptırıyoruz. Bunların sayısını artırıp bütün mahallelerimize yaymak istiyoruz. Spor okullarımızı yaz kış faaliyette bulundurmak istiyoruz. Memleketimizde insanlar 50 yaşında tansiyon ve şeker hastası oluyor. Kanserin yükseldiği tek ülke Türkiye. Bunları önlememiz lazım” şeklinde konuştu.

Muratpaşa’da yaşam standartını yükseltmek istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her mahallemize koro kurmak istiyoruz. Mahallelerimizin sanat faaliyeti olsun istiyoruz. Bütün kaldırımlarımıza turunç ağaçları dikiyoruz. Sokaklarımızın turunç kokmasını istiyoruz. Muratpaşa’da yaşlı insanlarımıza yardım edene kadar, sizler düzgün kaldırımlara basana kadar, iş çıkısları ücretsiz yüzme havuzlara, tiyatrolara gidene kadar, Muratpaşa bunları günlük normal hayata dahil edene kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın teşekküründen ziyade kendi vicdanımıza karşı sorumluluk için yapıyoruz bunu da yapmaya devam edeceğiz.”