Muratpaşa Belediyesi’nde kurumlar arası koordinasyon toplantıları sürüyor.

Mahallelerde altyapıya yönelik çalışmalar yapan kurumlar, 15 günde bir Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir araya geliyor. Başkan Ümit Uysal ev sahipliğinde yapılan toplantıda, kurumlar arası senkronize çalışmalarının detayları ele alınarak mahallelerin çalışma planları belirleniyor.

CLK Elektrik, EneryaGaz ve Superonline ekiplerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kamu kaynaklarının verimli kullanılması için bir araya geldiklerini ifade etti. Toplantıların belirli aralıkla yapılmasının koordinasyon anlamında büyük önem taşıdığına değinen Başkan Uysal, “Mahallelerimizin yamalı bohça olmaması için üstün çaba sarf ediyoruz.Diğer kurumların da yatırım programlarını öğrenerek ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ile koordinasyon sağlayarak çalışmalarını sağlıyoruz” dedi.

Meltem Mahallesi’ndeki çalışmaların bu takvim doğrultusunda ilerlediğine vurgu yapan Başkan Ümit Uysal, şunları söyledi:

“Neden Meltem diye soruyorlar çünkü diğer kurumlar burada çalışmalarını tamamlıyor. Biz de mahallemizin tekrar tekrar kazılmaması için oradan devam ediyoruz. Diğer mahallelerimize de ortak takvim doğrultusunda giriş yapacağız. Meltem Mahallesi’nin ardından sırada Meydankavağı Mahallesi var” diye konuştu. Muratpaşa Belediyesi’ndeki bir sonraki toplantının 4 Kasım tarihinde yapılacağı belirtildi.