Muratpaşa Belediyespor Cimnastik takımı, 7-8 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Cimnastik Federasyonu Kupası hazırlıklarını sürdürüyor.

Muratpaşa Belediyesi Cimnastik Salonu’nda haftanın 6 günü 4’er saat antrenman yapan sporcular, 2015’te madalyaları toplamayı hedefliyor. Bu yıl katıldıkları şampiyonalarda birçok ödül kazanarak Antalya’nın cimnastikte gururu olan Muratpaşa Belediyespor, 2015 yılında yurt içinde yapılacak 11 şampiyonada başarılarını arttırmak istiyor.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Merve Kahraman, önümüzdeki yıl yapılacak olan şampiyonalara yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Sporcularımız bu yıl katıldıkları şampiyonalarda önemli başarılar elde etti. Önümüzdeki yıl yapılacak olan şampiyonalarda tüm sporcularımızdan dereceler bekliyoruz. Şubat ayında yapılacak olan Federasyon Kupası sporcularımızın ilk sınavı olacak. Günde dört saat antrenman yaparak şampiyonalara hazırlanıyoruz. Sporcularımız ip, çember, top ve lobut kategorilerinde mücadele edecek” dedi.