Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Ankara Fomget Gençlik ve Spor il 1-1 berabere kaldı.

Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde Antalya’yı temsil eden üçüncü hafta karşılaşmasında 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor deplasmanda Ankara Fomget Gençlik ve Spor il 1-1 berabere kalarakpuanın 7’ye yükseltti. Ankara Batıkent semt sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, ikinci yarıda yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Kadınlar İkinci Liginde oynandığı üç karşılaşmada 2 galibiyet ve bir beraberlik alan Akdeniz temsilcisi puanını 7’ye yükselterek lider Kireçburnu’nu takibini sürdürdü.

1207 Antalya Muratpaşa Belediyepor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, “Lige duble galibiyet yaparak başlamıştık. Bu karşılaşmada da tek hedefimiz galibiyetti. Ama bazen kaybedilen puanların kazandırdığı dersler olur. Bu maçta böyle bir maç oldu. Hedefimiz yolunda her maçı kazanmamız gerekiyor. Cömertçe harcanan pozisyonları değerlendirmenin cezasını kaybedilen 2 puanla çekiyoruz. Artık bu karşılaşmayı unutarak kendi sahamızda oynayacağımız Kayseri Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız” dedi.