Antalya’nın Kumluca ilçesinde Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 15 öğrenciye Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından sinema bileti hediye edildi.

Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 15 öğrenci, beraberlerinde okul müdürü Abdullah Kocabaşoğlu ve öğretmenleri ile Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi sinemasında film izlediler.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya bu yıl eğitim öğretime başlayan Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin 3 Aralık dünya engelliler gününde kendisini ziyaret ettiklerini, kendisinin de öğrencilere sinema sözü verdiğini hatırlattı. Öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte bugün sinema izlemek için Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi sinemasına geldiklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, “Adı üstünde bu öğrencilerimiz özel öğrencilerimiz. Her zaman bu öğrencilerimize yardımcı olmalıyız. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmalıdır. Bizde belediye olarak elimizden gelen desteği yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Abdullah Kocabaşoğlu da, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin farklı bir gün yaşadıklarını ve kendilerine bu mutluluğu ifade ettiklerini bildirdi.