Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ATSO Akademi, Kemer ve Serik Temsilciliklerinde ‘KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Seminerleri’ düzenledi.

ATSO bünyesindeki eğitim faaliyetleri kurumsal bir yapı altında yürüten ATSO Akademi temsilciliklerinin bulunduğu ilçelerde eğitim programlarının sürdüğünü, bu kapsamda son olarak Serik ve Kemer temsilciliklerinde ‘KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Seminerleri’ düzenlendiğini belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, “KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen seminerlere ilçelerden yoğun bir katılım sağlandı” dedi.

Kemer seminerinde KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün, Serik seminerinde KOSGEB Uzmanı Şükrü Mısırlı’nın katılımcıları bilgilendirdiğini ifade ede Budak, “Seminere katılan esnaf ve kurum temsilcilerine destekleme programları, KOSGEB’e sunulması gereken projelerin özellikleri, izlenmesi gereken yol haritası ve başarı hikayeleri anlatıldı. Üyelerimizin KOSGEB desteklerinden haberdar olmaları adına önemli bilgiler paylaşıldı” açıklamasını yaptı.

Üyelerin eğitim almak istedikleri konuları kendilerine bildirmelerini isteyen Budak, ATSO Akademi’nin eğitim programlarının üyelerden gelen taleplerle şekillendiğini kaydetti.