Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Yönetimi merkez odalara ziyarette bulunarak oda başkanları ve yönetimleriyle görüştü

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, beraberinde Başkan Vekilleri Adlıhan Dere, Mehmet Ali Alkan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kardiyan, Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul’la birlikte AESOB’a bağlı Antalya merkezdeki bazı odalara ziyarette bulundu. İlk ziyareti Antalya Kuyumcular Odası’na gerçekleştiren Başkan Sevimçok ve Yönetimini burada Antalya Kuyumcular Odası Başkanı Ferda Erdem ve Yönetimi karşıladı. Altın piyasası ve odaya üye esnafların durumları hakkında bilgiler alan Başkan Sevimçok, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle de Başkan Ferda Erdemi ve Yönetimini tebrik etti.

Buradan sonra Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odasına geçen Sevimçok ve yönetimi burada da Oda Başkanı Togahan Demir ve yönetimiyle bir süre sohbet etti. Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Demir, odada özellikle eğitim çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve üye sayısını da artırdıklarını söyledi. Demir’i yakından takip ettiğini ve odaya kazandırdığı hizmetleri de memnuniyetle karşıladığını belirten Başkan Sevimçok, genç başkanın başarıyla bu görevi sürdürdüğünü ve güzel çalışmalara imza attığının altını çizerek memnuniyetini dile getirdi.

Kuaförler odası ziyaretinin ardından üçüncü olarak Antalya Elektronikçiler Radyo Televizyon Tamircileri ve Malzeme Satıcıları Odası’na hareket eden Başkan Sevimçok ve yönetimi burada da Oda Başkanı Metin Süngü ve Oda Yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Süngü ve yönetimiyle bir süre görüşen Sevimçok ve yönetimi, odaya bağlı esnafların durumları hakkında bilgi alarak tamirci ve elektronikçi esnafının şu an ki durumu ve sektördeki yeri hakkında da bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Sevimçok ve Yönetimi Kuyumcular Odası ile başladıkları ziyaret turunu Antalya Seyyar Sabit Sebzeciler ve Meyveciler Odası ile tamamladı. Oda Başkanı Metin Bucak Sevimçok ve Yönetiminin odalarını ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sevimçok ve Yönetimine teşekkür etti. Burada da Sebzeci ve meyveci esnafının durumu hakkında Başkan Bucak’tan bilgi alan Sevimçok, Oda Yönetimiyle de bir süre sohbet ederek ziyaretlerini tamamladı.