Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitime 13 Ocak 2014 tarihinde başlayan Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül Turizm Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği yeni yönetimi belirlendi.

Merkezle ilgili bilgiler veren ve merkezin 18 kursiyerin katılımı ile aşçı yardımcılığı dalında eğitime başladığını bildiren Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül Turizm Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Çekiç, bu öğrencilerin 2014 Ekim ayında eğitimlerini tamamlayarak bölgedeki otellerde işe yerleştirildiğini belirtti.Yeni eğitim öğretim yılının 20 Ekim’de tarihinde başladığını ve halen 32 kursiyerin aşçı yardımcılığı dalında eğitim aldığını kaydeden Çekiç, kursiyerlerden 18’inin kurumun pansiyonunda yemek dahil olmak üzere ücretsiz olarak kaldıklarını söyledi.

Merkezde aşçı yardımcısı, servis elemanı, ön büro ve kat hizmetleri dallarında İş Garantili ve Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları düzenlediklerini, bildiren Çekiç, "Kurslara 16 yaşını doldurmuş kız ve erkek herkes nüfus kimliği fotokopisi ve öğrenim durumunu gösterir bir belge ile istedikleri zaman kayıt yaptırabilir. Manavgat dışından gelecekler için merkezde ücretsiz üç öğün yemek ve konaklama imkanı sağlanıyor. Maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyulan her anda varlığını daima yanı başımızda hissettiren hayırsever Tümbül ailesi ve Trendy Hotels çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan Okul Aile Birliği seçimlerinde ise başkanlığa, hayırsever Tümbül ailesinin temsilcisi olan Eğitim- Kalite Sistemleri ve Yiyecek-İçecek Koordinatörü Hamza Yalçın seçildi. Yalçın, amaçlarının Hacı Nazmiye - Hacı Mehmet Tümbül Turizm Eğitim Merkez’inde eğitimin niteliğini ve kalitesini standartların üzerine çıkartmak, kurumda aynı anda en az 15 kursiyerin eğitim almasını sağlamak ve böylece turizm sektörünün ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek olduğunu söyledi.

Okul Aile Birliği seçimlerinde başkan yardımcılığına Esma Deniz, muhasip üyeliğe Adil Pala, sekreterliğe Selma Boyraz, üyeliğe ise Salih Dönmez seçildi.