Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün daveti üzerine Fatma Parıltı Ortaokulu ve Ersoy Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle belediye binasını ziyaret etti.

Öğrenciler, ilk önce Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli eşliğinde müdürlükleri gezerek, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirildikten sonra meclis salonunda Tütüncü ile bir araya geldi.

Konuşmasında öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi ve geleceğe güçlü bir şekilde taşınabilmesi için gereken her türlü adımı attıklarını, atmaya da devam edeceklerini söyleyen Başkan Tütüncü, “Çocuklarımızın, gençlerimizin çok daha iyi kurumlarda eğitim almalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunun için eğitim kurumlarına destek veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız ile ortak güzel projeler üretiyoruz. Belediyede okullarımızı kabul ederek, öğrencilerimize değerli ve özel olduklarını hissettiriyoruz. Öğrencilerimizin okullarından alınıp belediye getirilmelerinin, belediyemizi ziyaret etmelerinin, meclis salonunda seçilmiş olan meclis üyelerinin sıralarında oturmalarının, başkanla söyleşi yapmalarının önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 5,5 yılda 15 bine yakın öğrenciyi Kepez Belediyesi’nde misafir ettiklerinin altını çizdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullarda takviye kursu açacağının bilgisini veren Tütüncü, “Bu kursların daha güçlü olması için Milli Eğitim Bakanlığı ile güçlerimizi birleştireceğiz” dedi.

Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu’nun “Çanakkale Aslanları” kitabını ve Kepez Belediye Tiyatrosu’nun (KBT) “Çizmeli Kedi” adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye etti.