Kepez Belediyesi, hafriyat kazı çalışması tamamlanan, zemin betonunu dökülen Fen İşleri Atölyesi, Park ve Bahçeler Atölyesi, Park Bahçeleri Deposu ve Park ve Bahçeler idari binasının temelini attı.

Kepez Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 4 hizmet binasının bulunduğu tesisin temel atma töreni yapıldı.

Törene, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kepez Belediyesi Meclis üyeleri, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, muhtarlar ve belediye personeli katıldı.

2009’dan bu yana hizmet yolculuğunda her zaman belediyeyi daha kurumsal bir hale taşımanın azmi ve gayreti içinde olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’i en güzel hizmetlerle tanıştırmak için çalışırken diğer taraftan kurumsal yapısı oldukça güçlü bir belediye teşkilatı hayal ettik. Yapılabilecek idari yapıların yanında fiziki düzenlemelerde çok ayrı bir anlam ifade ediyordu. Belediyemizin hizmet binalarının tamamını kurumsal bir yapıya kavuşturmak için büyük çabalar gösterdik. Bugün geldiğimiz noktada Akdeniz Belediyeleri içerisinde ortaya koyduğumuz performans sayesinde belediyemizin hizmet binaları çok büyük mesafe kaydetti” dedi.

Belediye atölyelerinde üretilen hizmetlerle iftihar ettiğini kaydeden Tütüncü, “Kepez’in gelişmesine, kalkınmasına son derece anlamlı katkılar veren atölyelerimiz şimdi çok daha iyi ortamda hizmet verecek. Bunun yanı sıra belediyemizin etrafındaki o görsel kirlilik de ortadan kalkmış olacak.1620 metrekare Kaynak ve Ağaç İşleri Atölyesi,1800 metrekare Fen İşleri Atölyesi, 600 metrekarelik idari bina, 750 metrekarelik depolar ve bu tesis burada ayağa kalktığı zaman belediyemizin etrafına da ilave tam 8000 metrekare alan kazandırmış olacağız. 8000 metrekare alanında etrafında yeşil alan ve otopark olacak” şeklinde konuştu.