Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, lise öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşilerine Kepez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile devam etti.

Başkan Tütüncü, söyleşide yaptığı konuşmada okulların eksikliklerinin giderilmesi ve öğrencilerin daha iyi ortamlarda okuyabilmesi için eğitime tam destek verdiklerini söyledi. Meslek lisesi öğrencilerinin, bir meslek öğrenek kollarına altın bilezik taktığına değinen Tütüncü, “Meslek eğitimi önemli. Çünkü mesleğe sahip olamayan kimseler hayatın içerisinde işsizlik problemi sorunu yaşıyor” dedi.

Tütüncü, Kepez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin eksiklerini gidermek için gayret gösterdiklerinin altını çizerek, “Okul yönetimi, öğrencilere daha güzel çalışmaları sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Okul yönetimi ile güçlerimizi birleştirip okulu daha iyi günlere taşıyacağız. İki yıl önceki ziyaretimde okulun atölye binaları yoktu.Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ödeneği çıkartarak atölyeleri okula kazandırdık. Bilgi işlem sınıfını rehabilite ettik. Önümüzdeki günlerde okul idaresi işbirliği ile okula halı saha kazandıracağız. Öğrencilerimizin, bank ve piknik masası taleplerini de karşılayacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, öğrencileri, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat yarışmasına da davet etti.

Tütüncü, söyleşinin ardından 11-D sınıfını ziyaret ederek 2. Dönem Tanzimat Edebiyatı’nın işlendiği Edebiyat dersini bir süre dinledikten sonra Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile okula kazandırdıkları atölyeleri de gezdi.