Kepez Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri müdürlükleri, Muharrem Ayı dolayısıyla Fen İşleri Şantiyesi’nde aşure etkinliği düzenledi.

Bazı birim müdürleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda personelin katıldığı etkinlikte, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de hazır bulundu. Nar ve Hindistan cevizi meyveleriyle, hilal ve yıldızın resmedildiği aşure kazanının başına geçen Başkan Tütüncü, Muharrem ayının İslam tarihindeki önemine dikkat çekerek birlik, beraberliğin ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını diledi. Daha sonra ise kendi elleriyle personeline aşure ikram etti.

Muharrem ayının müjdelerle dolu bir ay olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bu ay, üzerinde ihtiram duyulmuş, özel aylardan birisi. Bu ay içinde Hz. Nuh’un sünnetini yerine getiriyoruz. Ruh ve mana olarak, kopkoyu karanlıklardan, Allah’ı nuru ve aydınlığına sığınmanın ayıdır. Gönüllerin birbirine yaklaştığı bir etkinlikte, bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Yürek ve gönül birliğiyle Kepez için çalışacaklarını belirten Başkan Tütüncü, “İyi niyetle yapılan her iş hayırlar getirir. Kepez’e iyi niyetle hizmet edip, güzel bir şehir armağan etmek için gayret ediyoruz. Sizinle, beraber çalışmaktan, aynı çatı altında Kepez’e hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum” ifadesini kullandı.