Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay arasında “Kardeş Belediye” protokolü imzalandı.

Üç belediyenin meclis üyelerinin de hazır bulunduğu protokol töreninde konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bu imza; kültürel bağlarımız, ortak demografik yapıya sahip olmamız ve yeni değerleri paylaşabilmemiz açısından çok önemlidir. İbradı ve Göktepe’den, Muratpaşa’ya göç etmiş komşularımız var. Komşularımızın göç ettiği yerlerle kardeş belediye olmak ve değerleri paylaşmak istedik” diye konuştu.

Antalya’nın İbradı ilçesinin kültürel derinliğe sahip bir ilçe olduğunu belirten Başkan Uysal, Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Göktepe beldesinin de Toroslar’ın üstünde bulunduğunu söyleyerek, “Kardeş olduğumuz için çok mutluyuz. Ne alıp verebileceğimizi, birbirimize nasıl katkı koyacağımızı konuşacağız” dedi.

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru ve Göktepe Belediye Başkanı Talay da protokolün imzalanmasından duydukları memnuniyeti belirttiler.