Antalya Valisi Muammer Türker, Türkiye ve Antalya adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığı 2015 yılını vatandaşlarla birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşadığını belirtti.

Antalya Valisi Muammer Türker yeni yıl nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, umudun egemen olduğu, sorunların aşıldığı, iyimserliğin canlandığı her yeni yılın, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda yeni beklentileri de beraberinde getirdiğini kaydetti. Yeni umutlarla karşılanan 2015 yılının Antalya, Türkiye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Vali Türker açıklamasında şunları kaydetti:

”Sağlık, afiyet, bereket dolu bir yıl olmasını ve sorunların çözümü için yeni bir başlangıç oluşturmasını temenni ediyorum. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan yurttaşlarımızın, Antalya’da yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere, il mülki hudutları dahilinde gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, cennet yurt köşesi Antalya’daki yurttaşlarımızın, mesai arkadaşlarımın, yeni yılı ilimizde geçiren konuklarımızın yeni yıllarını kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”