Antalya Konyaaltı sahilinde yaz mevsiminde şemsiyelerin takıldığı demir çubuklu beton blokların kıyıdan alınmaması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Akdeniz Bulvarı Konyaaltı sahilinde yaz döneminde oluşturulan plajlarda şemsiyelerin takıldığı demir çubuklu beton bloklar tehlike oluşturuyor. Kıyıda sıralanan onlarca demirli beton çubuk denizden çıkan ve yürüyüş yapanların tepkisini çekiyor. Dalgaların vurması ile gün yüzüne çıkan demirler nedeniyle vatandaşlar kıyı şeridinde yürüyemediklerini dile getirdiler.

Sahilde yürüyen vatandaşlar, kıyı şeridi boyunca sıralanan demir çubukların yetkililer tarafından kaldırılmasını istedi. Sahilde yürüyüş yapan Yücel Parlak, demirlerin herkes için tehlike oluşturduğunu belirterek, "Yazın getirilen betonlu demir çubuklar, sezon bitince toplanmadı. Bir kaç tane olsa biz kendimiz kenara koyacağız. Ama kıyı boyunca bu demirlerden var. Hem spor yapan hem yüzenler için büyük tehlike oluşturuyor. Gündüz bir şekilde fark ediliyor ama gece gelenlere ciddi yaralanmalarına sebebiyet verebilir. Üzücü bir olay yaşanmadan yetkililerin bu demirlerin toplamalarını istiyoruz" diye konuştu.