Antalya’da gerçekleştirilen 2014-2015 Antalya Okul Sporları Masa Tenisi Yıldız Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında son iki yılın şampiyonu Manavgat 60. Yıl İlköğretim Okulu, Antalya Şampiyonu oldu.

60.Yıl İlköğretim Okulu Yıldız Kız Masa Tenisi takımı, 8 ekibin mücadele ettiği il birinciliği müsabakalarında 5 maçı da set vermeden 3-0 kazandı.

Okulu Müdür Yardımcısı Musa Kunt ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Dilek Özay gözetiminde hazırlanan ve Antalya İl Şampiyonası’na katılan 7’nci sınıf öğrencileri Didem Gülistan Çiçek, Afranur Güler ve Gamze Öncel’den oluşan Yıldız Kız Masa Tenisi Takımı, Antalya’da elde ettikleri il birinciliği sevincini öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan 60. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kendir, “Okul olarak öğrencilerimize dersin yanında sosyal-kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri amacıyla her türlü imkanı vermenin gayreti içerisindeyiz. Masa tenisinde öğrencilerimizin elde ettiği başarının, bir başlangıcı olacağının inancındayım. Başta öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.