Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Huzur Toplantısı” Ardahan valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Huzur toplantısına, vali Ahmet Deniz, vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, kurum müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Deniz, “Bizim burada ki temel görevlerimizden biride halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaktır. Huzur ve güvenlik olmadığı zaman diğer faaliyetlerin hiçbir anlamı olmamaktadır. Kamu güvenliğini sağlarken tamamen topluma dayalı, toplum destekli, halkının desteğini alan idareler çok daha etkili yönetim anlayışı benimsemektedir. Halk ve toplumdan uzak bir yönetim anlayışı mümkün değildir. Bizlerin burada ki amacı, insanlarımızın güvenliğini sağlamaktır. İlimizde bu anlamda çok ciddi problemler yaşanmamaktadır. Hepimiz burada Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu birer vatandaşıyız. Hepimiz bir ve bütünüz. Bunu en güzel sağlayan illerden birisi Ardahan’dır” dedi.

Vali Deniz’in konuşmasının ardından Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı şube müdürleri tarafından Ardahan’da yürütülen faaliyetler, araştırmalar ve alınan tedbirler konusunda sunumlar yapıldı.