Çıldır Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nda, 3-7 Aralık tarihlerinde çeşitli etkinlikler yapıldı. Öğrencilerin final sınavları öncesi moral kazanmaları ve birbirleriyle kaynaşmaları için düzenlenen etkinliklerde Futbol, Satranç, Tavla, Dart, Dama, Bilek Güreşi ve Masa Tenisi gibi alanlarda turnuvalar yapıldı.

Etkinlikleri düzenleyen Yurt Müdürü Öğr. Gör. Ömer Cenap Özdemir, “Öğrencilerimiz için düzenlemiş olduğumuz bu sosyal etkinliklerde amacımız; yurtta kalan öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını ve final sınavları öncesi moral kazanmalarını sağlamaktı. Etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor ve ayrıca etkinliklerin yapılmasında katkıda bulunan bütün yurt personelimize de teşekkür ederim.” dedi.

Lojistik 2. Sınıf öğrenci temsilcisi Ahmet Kabaağıl ise “Çıldır ilçesinde sıkıldığımız günlere bir renk katıp, böyle bir etkinlikle bizlerin güzel ve eğlenceli vakit geçirmesini, bireysel yeteneklerimizi keşfetmemizi sağladığı için yurtta kalan bütün öğrenci arkadaşlarım adına sayın yurt müdürümüz Ömer Cenap hocamıza teşekkür ederim. “dedi.

Düzenlenen etkinlikler sonunda ise birincilere çeşitli hediyeler verildi.