Ardahan il sınırları içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kamu yatırımlarının değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez başkanlığında Kongre Binası’nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Özel İdare Genel Sekreteri Anıl Aksel, Karayolları Şube Şefi Ümit Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, Karayolları mühendisleri ve ilgili müteahhitler katıldı.

Toplantıda, il sınırları içerisinde çalışmaları başlayan ve devam eden Ardahan-Göle karayolu, Ardahan-Çıldır karayolu, Ardahan-Posof karayolu, Ardahan-Şavşat karayolu, Mozeret Tüneli ve yolu, Ilgar Tüneli ve yolu ile Güney-Kuzey çevreyolunda ki çalışmaların durumu ve yılsonuna kadar gerçekleşmesi planlanan oranlar ile teknik ve diğer konular hakkında geniş değerlendirmelerde bulunuldu.

Vali Bilmez toplantıyı yapmakta ki amaçlarının, Ardahan’da karayolları yatırımlarının son durumunu görmek, var olan sorunların aşılması noktasında fikir alışverişinde bulunmak ve devlet kurumları ile müteahhit firmaların karşılıklı talep ve önerilerini birlikte değerlendirerek sağlıklı bir çalışma sezonu geçirmek olduğunu söyledi.