Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Göle İlçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Göle İlçesi’ne giden Vali Deniz, Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Zafer Oktay, Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, kurum müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Deniz, son kararname ile ilçe kaymakamı olarak atanan Zafer Oktay’a yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti.

Beraberindekilerle birlikte bir süre Kaymakamlık makamında sohbet eden Vali Deniz, daha sonra Yatılı Ortaokul pansiyonunu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte yemek yedi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Deniz, Ortaokul binası, pansiyon ve spor salonlarında incelemelerde bulundu.

Buradaki incelemelerinin ardından Vali Deniz, inşaat çalışmaları tamamlanarak eğitim öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve inşaat çalışmaları devam eden liseye ait pansiyonlarda da incelemelerde bulundu. Ziyaret ettiği İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle sohbet eden Vali Deniz, öğrencilerden çok ders çalışmalarını ve başarılı birer öğrenci olmalarını istedi.

Ziyaret ve incelemelerini sürdüren Vali Deniz, son olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), tarafından verilen hibe desteklemeleri sonucu kurulan süt üretim tesislerini ziyaret etti. Tesisleri gezerek işletmecilerden bilgi alan Vali Deniz, girişimcilerin kurduğu her işletmenin Ardahan için büyük gelir kaynağı olduğunu ve kurulan işletmelerde üretilen ürünlerin doğal olması nedeniyle Ardahan için büyük önem taşıdığını söyledi.