Ardahan Valisi Ahmet Deniz Cumhuriyetin Kuruluşunun 91. yıl dönümü münasebeti dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Deniz Mesajında, şu ifadelere yer verdi; ’’Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılını, büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yürütülen kurtuluş mücadelesinden zaferle çıkmış ve tüm dünyaya Türk milletinin esaret altında tutulamayacağını bir kez daha göstermiştir. Milletimizin bu onurlu mücadelesi, birçok mazlum millet için de örnek olmuştur.

91 yıl önce çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimiz, büyük gelişmeler göstererek, bugün dünyanın sayılı ülkeleri arasına girmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği gelişmiş ve kalkınmış bir Türkiye hedefi için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmak, daha çok üretmek zorundayız.

Bu anlamlı günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kutsal vatan toprakları için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve mutlu yıllar dilerken, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.’’