Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün Antalya ve Denizli’de eş zamanlı gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda 21 hayat kadını ve fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 14 kişi gözaltına alındı. Hayat kadınlarından birinin 17 yaşında bir diğerinin 9 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin 3 aylık teknik ve fiziki takibinin ardından Antalya, Antalya’nın Serik ilçesi ve Denizli’de sabaha karşı yapılan eşzamanlı operasyonda Gürcistan, Ukrayna, Paraguay, Moldovya ve Belaruslu olmak üzere 18’i yabancı 3’ü de Türk vatandaşı 21 hayat kadını ile fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 14 kişi gözaltına alındı.

İki ilde fuhuş çetesine eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda hayat kadınları Antalya’da 15 ev, 1 iş yeri, 9 otomobil, Serik’te 2 ev ve Denizli’de 1 evde suçüstü yakalandı. Operasyonun ardından yakalanan hayat kadınlarının sağlık kontrolüne götürülürken birinin 17 yaşında birinin 9 aylık hamile olduğu görüldü.

Emniyette tamamlanan işlemlerin ardından 21 hayat kadını adliyeye sevk edilirken fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 14 kişinin de işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.