Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda 97 model otomobil 170 kilometre hız yaparak gündem olan gelen gençler o anları anlattı.

Yaklaşık bir yıl önce ilçeye bağlı Suluca köyündeki arkadaşlarını ziyaret etmek için 97 model otomobil ile D-100 karayoluna çıkan iki genç yolda yaptıkları 170 km hızı videoya kaydederek sosyal medya hesabına yüklediler. Görüntülerin ulusal basında geniş yer bulması ile birlikte gençler, bir yıl önce yaptıkların işin ne kadar cahilce ve yanlış olduğunu ifade ettiler.

Görüntüleri kayıt eden ve isminin açıklanmamasını isteyen genç, "Biz o gün arkadaşım ile birlikte Sulucu köyüne gitmek için yola çıktık. Daha sonra ne olduğunu anlamadan bir anda hız yapmaya başladık. Otomobilin kilometresi 170 olduğunu görünce çok korktuk. Bir ara arabanın ön kaputunun fırlayacağını zannettim. Hele bir an var ki bir ara yolda giden bir arabayı solladık işte o anda zaman bizim için durdu. En ufak hatamızda paramparça olurduk. Hatta solladığımız araç şoförü biz o süratle geçtikten sonra adam arabayı yolun kenarına çekerek arkamızdan baktı. Biz bu görüntüleri seyrettikten sonra ne kadar cahilce ve yanlış yaptığımız gördük. Arkadaşlarımıza tavsiyemiz biz bir cahillik yaptık ve pişmanız sakın kimse böyle bir çılgınlık yapmasın. Biz dersimizi aldık büyüklerimizden de özür diliyoruz" dedi.