Malatya’da “aile içi kavga” ihbarına giden polis ekiplerinin aracına kiremit ve satır ile saldırıda bulunuldu. Polis, olayı gerçekleştiren 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, merkez Taştepe Mahallesi Gülkent Sokak’ta gerçekleşti. Emniyet Haber Merkezi’ne belirtilen adreste aile içi kavga olayının meydana geldiğinin ihbar edilmesi üzerine bölgeye 2 adet resmi polis ekibi yönlendirildi. Adrese giden polis ekiplerini karşısında gören M..Y. adlı şüpheli, tek katlı evin çatı terasına çıkarak, burada polislere kiremit fırlattı. Atılan kiremitler polis memurlarına değmezken, polisin ekip aracının camı tamamen kırıldı. Daha sonra eline aldığı satır ile aşağıya inerek polislere saldıran M.Y., ekip aracının ön kaputuna da vurarak, kaputu kesti.

Ara sokaklara girerek kaçan şüpheli M.Y., bölgede etkili olan yoğun sisten de yararlanarak izini kaybettirdi. Çok sayıda polis ekibi bölgeye gelerek ara sokaklarda şüpheliyi aradı. Olay yerine sağlık ekipleri de gelerek bekledi.

Şüpheli yapılan çalışmalar sonucunda mahalledeki su deposunun bulunduğu alanda bulunarak yakalandı ve gözaltına alındı. Şüphelinin alkollü olduğu saptandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.