Müdürlükten yapılan açıkalamada;''Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin İlimizde çeşitli tarihlerde meydana gelen 17 araçtan 23 adet akü hırsızlığı, hububat hırsızlığı ve oto hırsızlığı olayının şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapmış olduğu çok yönlü araştırma ve çalışma neticesinde;
Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen toplam 12 şüpheli (C.K., R.B., A.G., M.D., B.T., S.A., S.A., E.B., Ş.Y., M.C., Z.A. ve H.A.T.) şahıslar yakalanmış, yakalanan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada 4 adet akü, 4 adet mazot bidonu, ve 1 takım alet çantası elde edilmiş ve elde edilen malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

Yakalanan 12 şüpheli halklarında yasal işlem yapılmak üzere adli mercilere sevk edilmiş, şüphelilerden 5’i serbest bırakılmış, 7 şüpheli tutuklanmıştır.

Halkımızın daha güvenli bir ortamda yaşaması için sunulan güvenlik hizmetlerinin vatandaş odaklı olması suç ve suçlularla mücadelede etkin bir yol olup, 365 gün 24 saat kesintisiz güvenlik hizmeti sunan teşkilatımız, bize güvenen, bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen halkımızın, bu güvenini zedelemeden onlara, en iyi, en kaliteli hizmeti vermeye devam edecektir,''dendi.