Tekirdağ’ın Saray ilçesinden iki arkadaşı ile birlikte eğlenmek için Çerkezköy’e giden genç, aldıkları alkolün de etkisiyle henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştığı arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Ulu Camii önünde meydana geldi. İddiaya göre, Saray’da balıkçılık yapan Aydın G. arkadaşları İbrahim U. ve Levent Gurbet ile birlikte eğlenmek için Çerkezköy’e bir bara gitti. Eve dönüş yolunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Aydın G. ve Levent Gurbet arasında tartışma çıktı. Levent Gurbet’in kendisini tokatlaması üzerine Kapaklı’da Ulu Camii önünde aracı durduran Aydın G., Levent Gurbet’i araçtan indirdi.

Ulu Camii önünde yol ortasında tartışmaya başlayan ikili arasındaki kavganın iyice hararetlenmesi üzerine Aydın G., araçta bulunan balıkçı bıçağı ile arkadaşı Levent Gurbet’i kalbinden bıçakladı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaklaşık 45 dakika boyunca kalbi duran Levenet Gurbet’i kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştı. Gurbet, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ŞÜPHELİDEN BİRİ TUTUKLANDI

Levent Gurbet’in cesedi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Akşam saatlerinde Çerkezköy Adalet Sarayı’na çıkarılan iki şüpheliden İbrahim B. Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın sorgusunun ardından serbest bırakılırken, diğer şüpheli Aydın G. ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemece tutuklanan Güngörmez, Tekirdağ Cezaevi’ne sevk edildi.