Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 gün önce tatil yaptığı otelin sahilinden denize giren ve dalgaların arasında kaybolan 31 yaşındaki Alman turisti arama çalışmaları devam ediyor.

Manavgat’ta kız arkadaşıyla birlikte yüzerken dev dalgalara kapılarak kaybolan Alman turist Renner Axel’i arama çalışmaları Sahil Güvenlik Komutanlığı, İYAK ve il Emniyet Müdürlüğü su altı ekibinin yanı sıra İl Jandarma Komutanlığı ve jandarma Özel Asayiş Komutanlığı’nın 21 kişilik dalgıcı tarafından yürütülüyor.

Alman turistin denize girdiği nokta ile bulunduğu nokta göz önünde bulundurularak arama çalışmaları Gündoğdu Aktaş mevkindeki kayalıklara kaydırıldı. Kayalıkların çevresi dalgıçlar tarafından taranırken, Sahil Güvenlik Komutanlığı botu ve zodyaklar deniz yüzeyinde arama çalışması sürdürüyor. Yaklaşık 50 kişilik bir ekiple deniz içerisinde yapılan arama çalışmalarından halen sonuç alınamazken, Alman turistin tatilini geçirdiği otelin yetkilileri ve bölgede tatil yapan turistler arama çalışmalarını ilgiyle takip ediyor.