Antalya’da, atamasını beklerken çalıştığı otelde çıkan kavgada ağır yaralanan ve 52 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden felsefe öğretmeninin katil zanlısı olarak bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kavganın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan ve Nizamettin Arslan’a demir çubukla vurduğu ileri sürülen Serhat K.(32) isimli bir kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği ve tutuklu olarak yargılanmasının devam ettiği bildirildi.

Felsefe öğretmeni Nizamettin Arslan(30), uzun süre atamasının yapılmaması üzerine Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi mevkisinde bir otelde geçici süreyle iş bulmuş, 3 Eylül tarihinde otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada başı ve vücudunun değişiklik bölgelerine ağır darbe almıştı. Otel görevlileri ve çalışanların polise ve 112 servisine haber vermesi üzerine genç öğretmen hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmış ancak 52 gün süren yoğun bakım sürecinin ardından hayatını kaybetmişti. Nizamettin Arslan’ın olay yaşanmadan birkaç gün önce ataması yapılmıştı.