Antalya’nın Kepez ilçesinde 5 gün önce baş, el ve ayakları koli bandı ile bağlanmış halde kesici ve delici aletlerle öldürülmüş olarak bulunan Suriyelinin katil zanlıları yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 20.12.2014’te Suriye uyruklu A.H.’nın Kepez ilçesindeki ikametinde baş, el ve ayakları koli bandı ile bağlanmış halde, kesici ve delici aletlerle öldürülmüş olarak bulunması ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu katil zanlıların yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, cinayetin, Suriye uyruklu A.B, G.A, İ.A ve Z.E isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği, zanlı A.B’nin ikametinde meydana gelen hırsızlık olayını ölen A.H’nin gerçekleştirdiğinden şüphelendiği ve çalınan eşyalarını geri almak için G.A, İ.A ve Z.E ile birlikte A.H’yi öldürdüklerinin belirlendiği ifade edildi.

Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerden A.B ile G.A’nın İstanbul’da yakalanarak Antalya’ya getirildiği ve sevk edildikleri adli makamlarca A.B’nin tutuklandığı, G.A’ın ise adli kontrol kaydı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi. Diğer şüphelilerden İ.E’in Osmaniye’de Z.E’ın ise Mersin’de yakalanarak Antalya’ya getirildikleri ve adli makamlara sevk edildikleri ifade edildi.