Antalya’nın Manavgat ilçesinde kaldırıma park eden 2 otomobil, trafik polislerinin talimatı üzerine çekici yardımıyla kaldırılırken, otomobil sürücüleri araçlarının götürülmemesi için direndi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Milli Egemenlik Mahallesi Hastane Caddesi’nden Güneylioğlu Caddesi girişinde kaldırıma park eden 2 otomobil, yaya geçişini ve iş yeri girişini kapattığı için trafik ekiplerince çekici yardımıyla yediemin otoparkına kaldırıldı. Araçların çekiciye yüklenmesi sırasında gelen araç sahibi olduklarını ve yurt dışında yaşadıklarını iddia eden 2 erkek 1 kadın, trafik polislerine araçlarını kaldırmaya hakkı olmadığını belirterek tepki gösterdi. Gençlerin serzenişlerine kulak asmayan ve araçların hatalı parkın yanı sıra kaldırımı ve iş yeri girişini kapattığını belirten trafik polisleri araçların kaldırılarak otoparka götürülmesini sağladı.

Diğer taraftan iş yeri sahibinin aracın camına iliştirdiği ‘iş saatlerinde bir iş yerinin camının dibine park etmek nezaketsizliktir. Lütfen vazgeçin bu davranışınızdan...’ şeklindeki not dikkatlerden kaçmadı.