Karaman’da bir süre önce askere giden ve askerden firar eden Onur Ş. (21), Karaman’a gelerek Güzel Evler Camisi yakınında ki eski çalıştığı elektrikçinin malzeme deposunu soydu.

Malzeme deposundaki bakırlar levhalar ve kabloları çalan hırsızlık şüphelsi bunları hurdacılara sattı. Polisin başarılı operasyonu sonucu yakalanan Onur Ş. Gözaltına alındı. Çaldığı malzemeleri sattığı iş yerleri hakkında da Emniyet tarafından işlem yapıldı. Hırsızlık şüphelisi Onur Ş. Mahkeme tarafından Askeri Savcılığa sevk edildi.

KYK’DA BIÇAKLI KAVGA YAPMIŞTI

Hırsız Onur Ş. KYK da bıçaklı kavgaya karışarak yine gündeme gelmişti. Askerden izine gelen Onur Ş. (21) ile aralarında daha önce husumet olduğu iddia edilen K.Y, (23) kovalamacanın ardından üniversiteyi çevreleyen tel örgüleri aşarak öğrenci yurdu içerisine kadar gelmişti. Kız Öğrenci Yurdu D blok’a kadar çıkan K.Y, kavgada Onur Ş. tarafından bıçaklanmıştı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan Onur Ş. polis tarafından yakalanarak Askeri Savcılığa sevk edilmişti.

Onur Ş. nin bu olaydan Askeri Mahkemede davasının devam ettiği öğrenilirken Askerden Firar ederek bu suça karıştığı bildirildi.