Bingöl’de emekli maaşını çekmek isterken kartı alan ve parayı almadan ATM başından ayrılan 75 yaşındaki Ahmet Alagöz’ün parasını sırada bekleyen başka biri alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl merkezde ikamet eden emekli Ahmet Alagöz, emeklilik maaşını çekmek için gittiği ATM’den para çekme işlemi yaptı. İşlem sonrası kartın geldiğini ancak paranın gelmediğini gören ve bir problem olduğunu düşünen Alagöz, bu durumu banka yetkililerine bildirmek için içeriye gitti. Yaşlı adamın arkasında sıra bekleyen başka bir kişi ise Alagöz’ün ATM’den gelen parayı alarak kayıplara karıştı.

Banka yetkililerine emeklilik maaşının neden yatmadığını soran Alagöz, yetkililerin az önce hesabınızdan para çekildiğini söylemesi üzerine kısa süreli tartışma yaşandı. Daha sonra güvenlik kamerasını incelemeye alan görevliler, Ahmet Alagöz’ün yaptığı işlem sonrası kartı aldığını ancak parayı beklemeden içeri girdiğini tespit etti. Kameraya yansıyan görüntülerde ATM’den gelen parayı Alagöz’ün hemen ardında sırada bekleyen bir vatandaşın alarak kayıplara karıştığı belirlendi.

Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Emekli maaşı çalındığı için zor durumda kaldığını belirten Ahmet Alagöz, “Kartı ATM’ye soktum, şifremi girdikten sonra para çekme işlemini gerçekleştirdim. Sonra paranın gelmediğini sadece kartın geldiğini gördüm. Kartı cebime attım yukarı çıktım. Yukarı çıkınca arkamda bekleyen şahıs paranın geldiğini görüyor ve benim paramı alıp kaçıyor” diye konuştu.

Ahmet Alagöz’ün kızı Hediye Anşin ise yaşanan duruma isyan ederek, “Emniyete gidip bu durumu dilekçemizle bildirdik. Bu olay 4 gün önce yaşandı. Yetkililerin bu durumu çözmesini bekliyoruz” diye konuştu.