Adana’da bir kişi, başkasının yatak odasında silahla öldürülmüş halde bulunurken, aynı olayla ilgili olarak 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Yenibey Mahallesi 18031 Sokak’ta bir evden silah sesleri duyuldu. Bunun üzerine vatandaşlar eve girdiğinde bir kişinin yatak odasında ağır yaralı olduğunu gördü. Olay polise haber verildi.

Olay yerine polis ekipleri ve ambulans geldi. Eve çıkan sağlık ekipleri yatak odasında ağır yaralı olan şahsa müdahale etti ancak kurtaramadı.

Bu arada polis hayatını kaybeden şahsın isminin Mehmet Oğuz (49) olduğunu, evin de kendisine ait olmadığını belirledi. Mehmet Oğuz hayatını kaybedince Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili araştırma yapmaya başladı. Cinayet ekipleri yaptığı araştırmada aynı olaydan Murat K. (26) isimli bir kişinin de yaralı olduğu ve kendi imkanlarıyla hastaneye gittiğini belirledi.

Polis şimdi başkasının yatak odasındaki cinayetin gizemini çözmeye çalışıyor. Olayın namus ya da uyuşturucu cinayeti olabileceği tahmin ediliyor. Polis belirlediği zanlılara yönelik evlere şok baskınlar gerçekleştiriyor.