Başkent’te, kavga ettiği bir şahıs tarafından silahla yaralanan seyyar satıcı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Kızılay’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suat Aktürk ile Güvenpark’ta seyyar köftecilik yapan Murat Pehlivanlı, bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etmeye başladı. Emekli astsubay olduğu öğrenilen Aktürk, kavganın ardından otomobiliyle evine gitti. Bir süre sonra evinden tabancasını alıp geri dönen Aktürk, seyyar satıcı ile tekrar kavga etmeye başladı. Kavga sırasında silahını çeken Aktürk, tabancasını doğrulttuğu Pehlivanlı’ya 2 el ateş etti.

2 yerinden yaralanan Pehlivanlı, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Pehlivanlı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga sırasında yaralanan Aktürk ise ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Polis ekipleri, bölgeye emniyet şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri, Aktürk’ün kavga sırasında kullandığı silah ve boş kovanları delil olarak topladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.