Ordu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Memiş, bulunan bebek cesedi için özel ekip kurduklarını, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.

Ordu’da 15 Aralık günü Bahçelievler Mahallesi’nde beyaz bir çarşafa sarılı olarak bulunan bebek cesedi ile ilgili soruşturma sürüyor. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği konuya ilişkin özel bir ekip kurarak çalışmalarına devam ediyor. Cesedin çürümüş olmasından dolayı yaş ve cinsiyet konusunda detaylı bilgiye ulaşamayan polis ekipleri vatandaşların da çalışmalara destek vermesini istiyor.

"VATANDAŞLAR İHBARDA BULUNSUN"

Konuya ilişkin basın toplantısı düzenleyen asayişten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Memiş, bulunan bebek cesedi soruşturmasında özel bir ekip kurarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Vatandaşların olayla ilgili bilgi duyum almalarında polise ihbarda bulunması çağrısında bulunan Memiş, "Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesi’nde beyaz bir çarşafa sarılı vaziyette bulunan bebek cesedi ile ilgili soruşturma sürüyor. Cesedin büyük oranda çürümüş olmasından dolayı yaş ve cinsiyeti belirlenememiş ve tespit edilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilmiştir. Emniyet Müdürlüğümüz tarafından konuyla ilgili özel bir ekip görevlendirilerek çalışmalarını sürdürmektedir. Bütün vatandaşlarımızın konu ile ilgili her türlü bilgi ve duyumu 155 polis hattını arayarak ihbar etmelerini istiyoruz. Müdürlüğümüze yapılan ihbarlarda ihbarda bulunan kişinin kesinlikle kimlikleri başka biri ile paylaşılmayacaktır" dedi.