Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 12 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bilecik-Bozüyük karayolu Soğuksu mevkinde meydana geldi. Bilecik’e seyir halinde olan Ahmet Tok yönetimindeki 11 DT 474 minibüs, ailesi ile birlikte yolun karşısına geçmekte isterken aniden yola fırlayan Emir P.’ye (12) çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan çocuk, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalede sol ayağında kırık olduğunu belirlenen çocuğun tedavisi devam ettiği öğrenildi.

Şoför Ahmet Tok, olayı anlatırken, aracı ile Bozüyük’ten Bilecik istikametine seyir halinde olduğunu belirterek, “Buradaki alt geçitte ailesinin yanındaki çocuk birden yola fırladı" şeklinde anlattı.

Görgü tanığı ise; kendilerinin dolmuşla geldiğini belirterek, “Biz normal seyir halindeydik ve durakta 3-5 kişi vardı gördük. Araba biraz suratlıydı. Tam o sırada çocuk yola fırladı. Artık karşıya mı geçmek istedi, ne oldu onu bilmiyorum. Ama bu gördüğünüz arabada çarptı, 3-5 metre ileri attı. Hani bir anda oldu her şey. Çocuk görmedi galiba, elinde poşetler vardı” dedi.