Karaman'da babasının kullandığı traktörün altında kalan 1.5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Elim trafik kazası Urgan Mahallesi 1938.sokakta meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Urgan mahallesinde hayvancılıkla uğraşan Mustafa Öztürk'ten(34) bir komşusu çalışmayan kamyonetini çekerek çalıştırması için yardım istedi. Bunun üzerine evden çıkan Öztürk 70 FR 914 plakalı traktörünü çalıştırdı. Bu sırada babasını çok seven ve devamlı babasının yanından ayrılmayan 1.5 yaşındaki Ali Öztürk traktörün ön tekerinin yanına geldi. Oğlunun orada olduğunu fark etmeden traktörü hareket ettirince küçük çocuk traktörün ön tekerinin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Kaza sonrası küçük Ali'nin annesi Münine Öztürk ve babası Mustafa Öztürk ile yakınları fenalık geçirirken 112 tarafından sakinleştirici iğne ile ayakta durmaya çalıştılar. Küçük Ali'nin bir çuvalın arasına konulan cesedi Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra ambulansla Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Anne ve babası ahırda çalışırken devamlı olarak Küçük Ali ile ilgilenen ve onunla oyunlar oynayan 4 yaşında olan ablası Öznur ve teyzesinin kızı Miraç Aktaş'ın göz yaşları yürekleri dağladı. Küçük kızlar yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.