Olay İsmet Paşa Caddesi bankaların önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre daha önceden husumetleri iddia edilen iki grubun tartışması kanlı bitti. İsmet Paşa Caddesinde taraftarlardan 3 kişilik grup 28 yaşındaki R.S.'yi araçlarından inerek cadde ortasında öldürüyesiye darp ettiler. Başından aldığı darbeler nedeniyle bilincini kaybeden R.S. yol ortasında yığılıp kaldı.


Yoldan geçen bayan doktor ilk müdahaleyi yaptı

Bu arada yoldan geçmekte olan ve gencin yerde yattığını gören bayan doktor yaralıya ambulans gelinceye dek ilk müdahaleyi yaptı.


Darp eden grup ise 70 DS 308 plakalı otomobil ile uzaklaştı. Hemen olay yerine gelen çok sayıdaki polis çevre güveniğini alırken, 112 ekipleri yaralı gence müdahale ederek Karaman Devlet Hastanesi'ne götürmek için harekete geçti. Tam bu sırada aşırı alkollü olduğu öğrenilen bir kişi de olay yerinde baygınlık geçirdi. Olay yerinden hareket halindeki sağlık ekibi araçtan inerek baygınlık geçiren ve kalp rahatsızlığı da olduğu iddia edilen şahsa ilk müdaleyi yaptı. Hemen başka bir ambulans olay yerine istendi. 2. ambulansta gelerek şahsı hastaneye götürdü.

Kısa süre sonra ise asayiş ekipleri darp olayına karıştığı iddia edilen H.Ö.(23) , Y.S.(22) ve  M.D.(22) 'yi Karaman Devlet Hastanesi önünde yakaladı. Alkollü oldukları iddia edilen şahıslar sorgulanmak üzere karakola götütürüldü.

Hastanede yapılan alkol muayenesi sonucunda yaralı R.S.'nin 2,19 promil, H.Ö.'nün 0,97 promil, Y.S. 1,15promil, M.D. 'de ise 1,37 promil alkollü oldukları tespit edildi.

Yaralı gencin ise başından aldığı darbeler nedeniyle beyin cerrahi bölümünde ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin devam ettiği ve emniyetin ise geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.