Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Teşkilatı, "17-25 Aralık Yolsuzluk ve Mücadele Haftası" yazılı pankartı, Büyükşehir Belediyesi binasına astı.

CHP Denizli İl Teşkilatı, Delikliçınar meydanında eylem yaptı. Geçen yıl yapılan 17 ve 25 Aralık operasyonları ile ilgili yapılan eyleme CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu başta olmak üzere yaklaşık bin kişi katıldı. Ayakkabı kutularıyla çalan müziklere ritm tutan kalabalık bir süre slogan attı. Sonra CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bir konuşma yaptı. Denizli’nin bazı yerlerine pankart astıklarını ancak bu pankartın zabıtalar tarafından indirildiğini belirten Çavuşoğlu, "Bizim astığımız pankartı zabıtalar indirdi. Biz bir daha astık. Bir daha söküldü. Şimdi biz bu pankartı üstündeki CHP İl Başkanlığı yazısını kaldırarak belediye binasının önündeki korkuluklara asacağız. Bu pankartın indirilmemesi için her an dikkatli olacağız" dedi.

CHP İl Başkanı Çavuşoğlu, konuşmasının ardından CHP’li gençlere pankartı korkuluklara asmasını söyledi. Bunun üzerine CHP’li gençler "CHP İl Başkanlığı" yazısını keserek pankartı belediye binasının demir korkuluklarına astı. Bir süre daha slogan atan grup daha sonra olaysız dağıldı.