Adana’nın Kozan ilçesinde, hakkında adam öldürmek suçundan yakalama kararı bulunan kişi ile cezaevi firarisi kişi polisin takibi sırasında çalıntı otomobilleri ile dereye düşünce yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hakkında adam öldürmek suçundan yakalama kararı bulunan Müslüm O. (27) ile Kozan Açık Cezaevi’nden firar eden Caner K. (27) önceki gün polisin ’dur’ ikazına uymayarak kaçtı.

Kozan Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, İmamoğlu ve Ceyhan emniyet müdürlüklerine kaçan otomobilde cinayet zanlısının olduğunu bildirdi.

Polisin kovalaması sonucu zanlılar Kozan-Ceyhan karayolu Gazi Mahallesi yakınlarında dereye düştü. İçindeki 2 kişi dereye düşen araçtan inerek kaçtılar. Polis ve jandarma ekipleri çevrede yaptıkları aramalarda Müslüm O. ve Caner K.’yi saklandıkları yerde yakaladı.

Üzerlerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar eroin çıkan şahısların kaçtığı otomobilin de çalıntı olduğu belirlendi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.