Şırnak’ın Cizre ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Şırnak’ın Cizre ilçesi otogarında meydana geldi. Gece saat 00.00 sularında Ruşhat Kırmızıgül, 27 AZ 795 plakalı aracının önünde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateşle Kırmızıgül ağır yaralanırken, zanlılar olay yerinden kaçtı. Yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kırmızıgül, doktorların bütün çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda polis ve özel harekat polisi sevk edildi. Polis, zırhlı araçlarla otogar çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından olay yeri inceleme ekipleri otogar ve olay yerindeki araç ve araç çevresinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Kırmızıgül’e ait araç daha detaylı bir incelenmek için ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahla vurularak öldürülen Ruşhat Kırmızıgül’ün cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.