Çorum’un Mecitözü ilçesinde kaçak kazı yapan şahıs jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren Mecitözü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ağcakoyun köyü göleti kenarında kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri bölgede dedektörle izinsiz kazı yapan Ş.K.’yı gözaltına aldı.

Ele geçirilen dedektöre jandarma ekiplerince el konulurken Ş.K. adlı şahısta ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

- YEDİĞİ MANTARDAN ZEHİRLENDİ

ÇORUM (İHA) - Çorum’un Bayat ilçesinde araziden topladığı mantarları yiyen bir kişi zehirlendi.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Kuruçay köyünde yaşayan S.Y. araziden topladığı mantarları evde pişirdikten sonra yedi. Bir süre sonra rahatsızlanan S.Y. yakınları tarafından İlçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan tetkiklerde S.Y.’nin topladığı mantarlardan zehirlendiği öğrenildi.

- ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAZA YAPTI: 2 YARALI

ÇORUM (İHA) - Çorum’un Laçin ilçesinde alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen sürücünün kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Osmancık istikametinden Çorum istikametine seyir halinde olan K.Ç. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün alkollü olması nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki şarampole uçtu. Kazada sürücü K.Ç. ve yanında bulunan E.B. yaralandı. Durumu ağır olan sürücü K.Ç., Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

- KAMYONET VE ÖĞRENCİ SERVİSİ ÇARPIŞTI: 4 YARALI

ÇORUM (İHA) - Çorum’un Osmancık ilçesinde kamyonet ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 öğrenci yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Kuzköyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karalar köyünden Osmancık istikametine seyir halinde olan M.E. yönetimindeki kamyonet havanın yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkarak karşı yönden gelen R.K. yönetimindeki öğrenci servisine çarptı. Kazada S.A., S.T., S.T. ve C.A. adlı öğrenciler yaralandı. Yaralı öğrenciler İlçe Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.