İzmir’in Dikili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen 6 kişinin kimlikleri belirlendi.

Çanakkale-İzmir karayolunun 109’uncu kilometresindeki Kaynarca mevkiinde meydana gelen feci kazada ölen 6 kişinin isimleri belli oldu. Kazada 35 KC 3458 plakalı aracın sürücüsü Fatih Kuru ve aynı araçtaki Nail Çetin ve Onur Mangal 10 KF 729 plakalı araçta bulunan Ercan Karaca, Zeynep Karaca ile Ali Ekmel Çelebioğlu hayatını kaybetti. Kazada ölen Fatih Kuru, Nail Çetin ve Onur Mangal’ın Manisa’nın Soma ilçesinde yaşadığı, diğer ölen kişilerin ise İstanbul’da ikamet ettiği ancak Dikili ilçesindeki yazlık evlerinde kaldığı öğrenildi.

Öte yandan, kazadan yaralı olarak kurtulan ve ailesiyle Dikili’de yazlıkta kalan Hatice Serpil Çelebioğlu’nun, Bergama Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Çanakkale-İzmir karayolunun 109’uncu kilometresindeki Kaynarca Mevkii’nde meydana geldi. İddialara göre, Çanakkale yönüne doğru seyir halinde ilerleyen Fatih Kuru (29) yönetimindeki 35 KC 3458 plakalı otomobilin birden lastiği patladı. Kontrolden çıkan otomobil, karşı şeride geçerek 10 KF 729 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı.