Diyarbakır’da seyir halindeki araç sürücüsü havaların soğuk olmasından dolayı oluşan gizli buzlanma nedeniyle kayarak yan yolda bulunan orta refüje çarptı.Kaza araç sürücüsü ve yanında bulunan bir yolcusu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, gece saat 03:10 sularında Diyarbakır Elazığ karayolu 10 kilometresinde meydana geldi. Karayolunda seyir halinde olan ve ismi öğrenilemeyen 21 TT 444 plakalı ticari taksi sürücüsü havaların soğuk olmasından dolayı oluşan gizli buzlanmayı fark edememesiyle kayan aracın direksiyon hakimiyetini kaybedip yan yolda bulunan orta refüje çarparak kaza yaptı.

Yaşanan trafik kazasında araç sürücüsü ve yanında bulunan bir yolcu yaralanırken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza sonrası bölgeye gelen trafik ekipleri incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından ticari taksi çekici yardımıyla otoparka çekilirken kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.