Antalya’dan Sarıveliler’e gelen şahıslar mahsur kaldı.

Olay, Sarıveliler-Taşkent yolu arasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya’dan Sarıveliler’e gelen Ramazan Erdoğmuş, 32 LL 659 plakalı aracı ile seyir halindeyken, aracının lastiği patlaması üzerine Taşkent Sarıveliler yolu üzerinde mahsur kaldı.
Araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ali Haznedar, AFAD ve Jandarma ekiplerini arayarak biri bebek 5 kişi ile birlikte Göksu piknikteki tünelleri geçtikten sonra rampanın ortasında kaldıklarını ancak tam olarak nerede olduklarını bilmediklerini söyledi.

Bunun üzerine arama çalışması başlatan ekipler, gece yarısı Sarıveliler-Alanya yolu güzergahı üzerinde arama yaptı fakat mahsur kalan vatandaşları bulamadı.

Sabah saatlerinde mahsur kalan vatandaşlardan biri tekrar İl Jandarma Komutanlığını arayarak, kimsenin kurtarmaya gelmediğini ve 1 yaşındaki Zeycan Ayşegül Uysal bebeğin donmak üzere olduğunu bildirdi. Ekipler bu sefer güzergah değiştirerek Sarıveliler-Taşkent yolu üzerinde arama başlattılar. Ekiplerin arama çalışmaları sonuç vererek mahsur kalan Zeycan Ayşegül Uysal, Mehmet Haznedar, Ramazan Erdoğmuş, Feride Uysal ve Ali Haznedar donmadan önce kurtarıldı.

Şahıslar, Sarıveliler İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Ardından jandarma tarafından çağırılan araç ile şahıslar Ermenek’e gönderildi.