KARAMAN’da işlenen vahşi cinayette 1 kişi dövülerek öldürülürken, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Ali Şahane Mahallesi 164 sokak no 36 sayılı 4 katlı binanın 2. Katında meydana gelen olayda, iddiaya göre dün gece bilinmeyen bir saatte Merkeze bağlı Kılbasan Beldesi yolu üzerinde Osman Develi (40) ve  Y. C. (29),  birkaç kişi tarafından darp edildi. Daha sonra Ali Şahane Mahallesindeki evlerine getirerek buraya bırakan zanlılar, kapıyı da üzerlerinden kilitledi. 
Bu akşam saat 19.00 sıralarında şüpheli şahıslardan D. U’nun ablası  eve girmesi ile birlikte korkunç manzara ortaya çıktı. İddiaya göre, kız kardeşi  evde öldürülen Develi ve  yaralı Y.C. ile birlikte abisi D. U. ve 1 de arkadaşını görünce “Eğer 112’yi aramasanız ben polisi arayacağım.”dedi. Bu durum üzerine cinayet şüphelileri 112’yi arayarak haber verdi.  Adrese gelen sağlık görevlileri Osman Develi’nin öldüğünü tespit ederek polise haber verdi.
Yaralı Y.C. ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis yaptığı olay yeri incelemesinin ardından dövülerek öldürülen Osman Develi’nin cesedi savcılığın yaptığı incelemenin ardından Karaman Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
İddiaya göre borç meselesi yüzünden çıktığı öğrenilen cinayetle ilgili evin önünde bekleyen cinayet zanlıları Asayiş ekiplerince evin önünde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan D.U. (33), M. B. (45) ve M. S. (27) gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.