İstanbul Haliç Köprüsü’nde bir araçtan jiletlerin dökülmesi sonucu çok sayıda aracın tekerlekleri patladı. Tekerlekleri patlayan sürücüler E-5 karayolu üzerine tekerlerini değiştirmeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.30 sırlarında göre E-5 Karayolu Haliç köprüsü üzerinde meydana geldi. Mecidiyeköy yönüne seyir halindeki bir araçtan maket bıçaklarında kullanılan jiletler köprü üzerine döküldü. Yola dökülen jiletler seyir halindeki birçok aracın tekerinin patlamasına yol açtı. Tekerleri patlayan çok sayıda sürücü E-5 Mecidiyeköy mevkiinde yol üzerine tekerlerini değiştirmek üzere sağa çekti. Tekeri patlayan birçok sürücü E-5 Karayolu üzerinde teker değiştirme kuyruğu oluştururken bazı sürücülerin ise yol yardım ekiplerinden yardım istediği görüldü.

Yol yardım ekiplerinden Ergün Durhan, “Böyle bir durumla ilk kez karşı karşıya kaldım. Birçok vatandaşta mağdur” derken arabasının tekeri patlayan bir vatandaş ise, “Lastiğimin patladığını fark ettim. Aracımı sağa çekerek lastiğini değiştiriyorum” dedi.